شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۷
برکات مرحوم حضرت آیت‌الله فیاض در حوزه نجف فراموش نخواهد شد

حوزه/ حضرت آیت الله مکارم شیرازی ارتحال حضرت آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض از مراجع عظام تقلید نجف را تسلیت گفتند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، متن پیام تسلیت حضرت آیت الله مکارم شیرازی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

خبر ارتحال عالم ربانی و مرجع عالی‌قدر، حضرت آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض (طاب ثراه)، موجب تأثر و اندوه فراوان گردید و حوزه مقدسه نجف اشرف را در سوگ نشاند.

سال‌ها حضور در نجف و تربیت شاگردان فراوان و تالیف کتب و اشراف بر جریان علمی آن حوزه و ارشاد مومنین و مقلدان تنها بخشی از برکات وجود این فقیه بود که فراموش نخواهد شد و آثار صالحه آن باقی خواهد ماند. ان شاءالله.

اینجانب این ضایعه مؤلمه را به حوزه نجف اشرف، ملت‌ های مومن افغانستان و عراق، عموم مقلدان و ارادتمندان آن مرجع فقید و بویژه خاندان معزز ایشان، تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید، علو درجات و حشر با اولیای الهی، و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسالت می‌نمایم.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
قم ـ ناصر مکارم شیرازی
۱۴۰۵/۳/۱۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha